Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
STRONA GŁÓWNA
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
ARCHIWUM
DLA AUTORÓW
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
PRAWA AUTORSKIE
SAMOARCHIWIZACJA
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
PROCES RECENZJI
RECENZENCI
POLITYKA PRYWATNOŚCI
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
2019-12-23
1
AKTUALNY NUMER
Zgłoś tekst
Zgłoś tekst
Najczęściej czytane (last year)
Transport żywności i transport płodów rolnych jako podstawowe działy gospodarki
319
Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego
110
Przeciwdziałanie marnowaniu niewykorzystanej żywności w Polsce w świetle planowanych aktów prawnych
68
Analysis of cultivation and composition, nutritional and health-promoting properties of black chokeberry fruit (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott)
46
NIEKONWENCJONALNE SPOSOBY CIĘCIA W INŻYNIERII ŻYWNOŚCI
44
Słowa kluczowe