Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
STRONA GŁÓWNA
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
ARCHIWUM
DLA AUTORÓW
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
PRAWA AUTORSKIE
SAMOARCHIWIZACJA
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
PROCES RECENZJI
RECENZENCI
POLITYKA PRYWATNOŚCI
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
2019-12-23
1
AKTUALNY NUMER
Zgłoś tekst
Zgłoś tekst
Najczęściej czytane (last year)
Food transport and transport of agricultural products as the basic sectors of the economy
330
The effect of storage conditions of dried peppermint (Mentha piperita L.) on the antioxidant properties of the infusions obtained and the content and composition of essential oils
92
Counteracting wasting of unused food in the light of planned legal acts in Poland
64
UNCONVENTIONAL CUTTING METHODS IN FOOD ENGINEERING
48
Analiza sposobu uprawy, składu, żywieniowych oraz prozdrowotnych właściwości owoców aronii czarnoowocowej (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott)
42
Słowa kluczowe