Test stand for evaluating of mechanical damages of root crops 3-12 Olga Duber-Skwarska, Eugeniusz Górka pdf (Język Polski)
Characteristics of the use of chosen cryoprotectants in freezing and storage of food 13-24 Katarzyna Kozłowicz pdf (Język Polski)
Selected quality characteristics of extruded corn snacks with defatted flaxseeds addition 25-33 Agnieszka Wójtowicz, Ewelina Pasternak, Stanisław Juśko, Krystyna Hodara, Katarzyna Kozłowicz pdf (Język Polski)
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych 35-45 Agnieszka Wójtowicz, Stanisław Juśko pdf (Język Polski)
The influence of moisture on selected physical properties of pumpkin seeds 47-53 Ewa Sosińska, Marian Panasiewicz pdf (Język Polski)
Influence of microwave radiation on flesh potato tuber darkening 55-63 Tomasz Jakubowski, Paulina Wrona pdf (Język Polski)
Assessment of barley grinding process by hammer mills 65-72 Stanisław Piotr Kwiatkowski, Kazimierz Zawiślak, Paweł Sobczak pdf (Język Polski)