Wpływ węgla brunatnego na wielkość i jakość plonu maliny odmiany Polana 5-20 Kamil Buczyński, Magdalena Kapłan, Anna Borkowska, Kamila Klimek PDF
Octy owocowe – otrzymywanie i właściwości prozdrowotne 21-32 Robert Gruszecki, Magdalena Kowalska, Milena Kaczmarczyk, Dominika Pietrasik, Magdalena Walasek-Janusz PDF
Substancje bioaktywne i właściwości lecznicze fasoli zwykłej (Phaseolus vulgaris L.) 33-51 Renata Nurzyńska-Wierdak, Rafał Papliński PDF
Zmiany zawartości wybranych składników mineralnych w liściach borówki wysokiej (Vaccinium corymbosum L.) w okresie wegetacji 53-65 Dariusz Wach, Marzena Błażewicz-Woźniak, Szymon Kamiński PDF
Szkodniki lipy drobnolistnej w warunkach miejskich na przykładzie Lublina 67-82 Ewa Mackoś-Iwaszko PDF