• Język Polski
    English
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • STRONA GŁÓWNA
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
    ARCHIWUM
  • DLA AUTORÓW
    WYTYCZNE DLA AUTORÓW PRAWA AUTORSKIE SAMOARCHIWIZACJA
  • O CZASOPIŚMIE
    OPIS ETYKA PUBLIKACJI PROCES RECENZJI RECENZENCI POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • ZESPÓŁ REDAKCYJNY
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Tom 17 Nr 1-2 (2018)

Tom 17 Nr 1-2 (2018):


CAŁY NUMER
      Strony tytułowe   Spis treści

Transport żywności i transport płodów rolnych jako podstawowe działy gospodarki

Anna Rodzeń
3-11
  PDF  

Przeciwdziałanie marnowaniu niewykorzystanej żywności w Polsce w świetle planowanych aktów prawnych

Konrad Żukiewicz
13-21
  PDF  

Parametry tekstury i ocena sensoryczna bulw batata kształtowane procesem kulinarnym

Agnieszka Starek, Agnieszka Sagan, Agata Blicharz-Kania
23-31
  PDF  


AKTUALNY NUMER
Prześlij tekst
Słowa kluczowe


Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

ul. Akademicka 15,
20-950 Lublin
tel. (81) 445 66 60

Copyright

Copyright 2018 by Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
OJS Support and Customization by LIBCOM
Platform & workfow by OJS/PKP
LIBCOM JOURNAL
LIBCOM JOURNAL
LIBCOM JOURNAL