Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
STRONA GŁÓWNA
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
ARCHIWUM
DLA AUTORÓW
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
PRAWA AUTORSKIE
SAMOARCHIWIZACJA
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
PROCES RECENZJI
RECENZENCI
POLITYKA PRYWATNOŚCI
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Strona domowa
Archiwum
Tom 17 Nr 1-2 (2018)
Tom 17 Nr 1-2 (2018):
CAŁY NUMER
Strony tytułowe
Spis treści
Transport żywności i transport płodów rolnych jako podstawowe działy gospodarki
Anna Rodzeń
3-11
PDF
Przeciwdziałanie marnowaniu niewykorzystanej żywności w Polsce w świetle planowanych aktów prawnych
Konrad Żukiewicz
13-21
PDF
Parametry tekstury i ocena sensoryczna bulw batata kształtowane procesem kulinarnym
Agnieszka Starek, Agnieszka Sagan, Agata Blicharz-Kania
23-31
PDF
AKTUALNY NUMER
Prześlij tekst
Słowa kluczowe