Stanowisko do badania uszkodzeń mechanicznych roślin korzeniowych i okopowych 3-12 Olga Duber-Skwarska, Eugeniusz Górka pdf
Charakterystyka wykorzystania wybranych substancji krioochronnych w zamrażaniu i przechowywaniu żywności 13-24 Katarzyna Kozłowicz pdf
Wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych z dodatkiem odtłuszczonych nasion lnu 25-33 Agnieszka Wójtowicz, Ewelina Pasternak, Stanisław Juśko, Krystyna Hodara, Katarzyna Kozłowicz pdf
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych 35-45 Agnieszka Wójtowicz, Stanisław Juśko pdf
Wpływ wilgotności pestek dyni na wybrane właściwości fizyczne 47-53 Ewa Sosińska, Marian Panasiewicz pdf
Wpływ promieniowania mikrofalowego na ciemnienie miąższu bulw ziemniaka 55-63 Tomasz Jakubowski, Paulina Wrona pdf
Ocena procesu rozdrabniania ziarna jęczmienia rozdrabniaczami bijakowymi 65-72 Stanisław Piotr Kwiatkowski, Kazimierz Zawiślak, Paweł Sobczak pdf