Analysis of cultivation and composition, nutritional and health-promoting properties of black chokeberry fruit (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott) 3–11 Kamil Wilczyńsk, Katarzyna Olesińska, Klaudia Kałwa, Zbigniew Kobus PDF
Wpływ warunków przechowywania suszonej mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) na antyoksydacyjne właściwości otrzymanych naparów oraz zawartość i skład olejku eterycznego 13–22 Klaudia Kałwa, Kamil Wilczyński, Katarzyna Olesińska PDF
Wybrane aspekty budowy i wykorzystania przyczepianych opryskiwaczy polowych 47–57 Paweł Artur Kluza, Rafał Piotr Kluza PDF
Badanie i ocena możliwości wykorzystania na cele energetyczne rozdrobnionych ziaren zbóż wiechlinowatych 47–57 Izabela Piasecka, Paweł Knozowski, Paulina Ropińska, Andrzej Tomporowski, Piotr Ignaszak Ignaszak PDF