Changes in sugars content in potato tubers under the effect of herbicide and biostimulants 5-13 Krystyna Zarzecka, Marek Gugała, Łukasz Domański PDF (Język Polski)
Production and economic efficiency in the cultivation of strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) depending on the method of production – case study 15-26 Joanna Pawlak, Wioletta Wróblewska, Dariusz Paszko PDF
Comparison on the profitability of cultivation of winter rye depending on the different production technology 45-52 Marta Wyzińska, Jerzy Grabiński, Alicja Sułek PDF (Język Polski)
Yielding and quality of selected species and cultivars of pasta wheat. Part I. Yielding 53-63 Leszek Rachoń, Aneta Bobryk-Mamczarz, Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, Andrzej Woźniak, Zbigniew Stojek, Paulina Zajdel-Stępień PDF (Język Polski)
Yielding and quality of selected species and cultivars of pasta wheat. Part II. Technological value of grain 65-78 Aneta Bobryk-Mamczarz, Leszek Rachoń, Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, Magdalena Szydłowska-Tutaj, Piotr Lewko, Andrzej Woźniak PDF (Język Polski)
Weed infestation, yielding and economic efficiency of the cultivation of proso millet (Panicum miliaceum L.) depending on the type of herbicides and their rate 79-91 Cezary A. Kwiatkowski, Elżbieta Harasim, Olimpia Klikocka-Wiśniewska, Piotr Maziarz PDF (Język Polski)
Changes in carbohydrate content in mixtures of field pea and spring triticale determining the quality of green fodder 93-102 Rafał Górski, Anna Płaza, Robert Rudziński PDF