Przedplonowe nawozy zielone a zawartość witaminy C i białka w buraku ćwikłowym 5-11 Romualda Jabłońska-Ceglarek, Robert Rosa pdf
Wpływ niklu na plonowanie i skład mineralny wybranych warzyw 13-22 Renata Matraszek, Maria Szymańska, Małgorzata Wróblewska pdf
Wpływ mikroorganizmów antagonistycznych na ograniczanie porażenia soi przez grzyby chorobotwórcze przeżywające w glebie 23-30 Danuta Pięta, Elżbieta Patkowska, Alina Pastucha, Monika Bełkot pdf
Efektywność ochronnego działania chitozanu w ograniczaniu chorób grzybowych soi 31-43 Danuta Pięta, Alina Pastucha pdf
Alternatywne formy nawożenia organicznego w uprawie kapusty głowiastej białej 45-54 Romualda Jabłońska-Ceglarek, Jolanta Franczuk pdf
Chrząszcze (Coleoptera) występujące na leszczynie (Corylus L.) w różnych warunkach siedliskowych 55-66 Magdalena Gantner, Bożenna Jaśkiewicz pdf