Język Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
STRONA GŁÓWNA
ONLINE FIRST
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
DLA AUTORÓW
WYTYCZNE DLA AUTORÓW
PRAWA AUTORSKIE
SAMOARCHIWIZACJA
O CZASOPIŚMIE
OPIS
ETYKA PUBLIKACJI
PROCES RECENZJI
RECENZENCI
POLITYKA PRYWATNOŚCI
ZESPÓŁ REDAKCYJNY
KONTAKT
Strona domowa
Archiwum
Tom 36 Nr 2 (2018)
Tom 36 Nr 2 (2018):
Pełny numer
Spis treści/Table of contents
Strony tytułowe
Articles
Zasoby biogazu w przemysłowej produkcji wieprzowiny
VICTOR PISKUN, MAREK BABICZ
1 - 11
opublikowany:
2018-11-29
PDF (English)
Ocena struktury genetycznej i głównych cech produkcyjności bydła rasy lebedyńskiej na podstawie polimorfizmu markerów genetycznych
NATALYA SHKAVRO, OLEKSII BLYZNIUK, IVAN POMITUN, MAREK BABICZ
13 - 22
opublikowany:
2018-11-29
PDF (English)
Problem dermatoz u rolników i zwierząt hodowlanych
MATEUSZ OSSOWSKI, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, HENRYK KRUKOWSKI, HANNA BIS-WENCEL BIS-WENCEL, JUSTYNA MARTYNA
23 - 33
opublikowany:
2018-11-29
PDF
American foulbrood – a dangerous bacterial honey bee disease
MICHAŁ SCHULZ, ALEKSANDRA ŁOŚ, PATRYCJA SKOWRONEK, ADAM STANISZEWSKI, BARTŁOMIEJ IWAŃSKI, ŁUKASZ WÓJCIK, ANETA STRACHECKA
35 - 47
opublikowany:
2018-11-29
PDF
AKTUALNY NUMER
Zgłoś tekst
Zgłoś tekst
Najczęściej czytane (ostatni rok)
Pokrzywa jako funkcyjny dodatek do żywności, suplementów diety i kosmetyków
324
Analysis of the arachnophobia level based on contact with spiders and the Fear of Spiders Questionnaire
213
Analiza wybranych czynników wpływających na długość użytkowania loch rasy puławskiej
150
Wpływ socjalizacji na możliwość przeprowadzania testów behawioralnych u owiec
137
Wartość rzeźna i jakość mięsa świń ras lokalnych w Polsce
112
Słowa kluczowe