Parametry krzepliwości mleka krów lokalnych ras polskich i włoskich w aspekcie wytwarzania serów regionalnych 5-14 PATRYCJA DOPIERALSKA, JOANNA BARŁOWSKA, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JERZY GNYP PDF
Analiza certyfikacji żywności ekologicznej w Polsce w latach 2011–2016 15-32 MARTA ZACH, ANETA BRODZIAK, MARIUSZ FLOREK PDF
Wpływ przechowywania chłodniczego na jakość tusz pstrąga tęczowego 33-45 KAMILA SAMCIK, AGNIESZKA KALINIAK, SYLWIA HAWRYLUK, MAŁGORZATA DMOCH, GRZEGORZ SIEMIŃSKI, PIOTR SKAŁECKI, ANNA WOLANCIUK PDF
Środowiskowe zagrożenia zdrowotne na przykładzie wirusowego zapalenia wątroby typu C (HCV) w rejonie działania PSSE w Końskich 47-57 AGNIESZKA KOZAK, MARIA TIETZE, AGNIESZKA KIJ PDF