Wpływ chelatu glicynowego miedzi na parametry fizykochemiczne, morfometryczne i wytrzymałościowe kości piszczelowych kurcząt 1-13 KATARZYNA KWIATKOWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MACIEJ BĄKOWSKI PDF
Wyniki odchowu i wartość rzeźna kurcząt brojlerów żywionych mieszankami z różnym udziałem całego ziarna pszenicy 15-22 MARIA OSEK, ANNA MILCZAREK PDF
Porównanie życiowej efektywności produkcji mleka bydła rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej i simentalskiej 25-31 WITOLD CHABUZ, PIOTR STANEK, WIOLETTA SAWICKA-ZUGAJ, WALDEMAR TETER, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, MATEUSZ ARASIMOWICZ PDF
Zmienność ocen ogierów półkrwi w zakładach treningowych w latach 2006–2015 33-44 JAROSŁAW KAMIENIAK, LESZEK SOŁTYS, MARIA TIETZE PDF
Wpływ systemu utrzymania i żywienia loch prośnych na ich behawior okołoporodowy, skład siary i mleka oraz wyniki użytkowości rozpłodowej 45-51 MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC, MARCIN HAŁABIS PDF