The influence of synbiotic participation in feed ration for ewes on selected lamb blood parameters 1-5 Renata Klebaniuk, Anna Czech PDF
Analiza jakości technologicznej i konsumpcyjnej mięsa świniodzików 7-15 Małgorzata Sałyga, Aleksander Walkiewicz, Marek Babicz PDF (Język Polski)
Zmienność w czasie jakości osobniczej samców saren (Capreolus capreolus L. 1758) z Wyżyny Lubelskiej 17-25 Roman Dziedzic, Marian Flis PDF (Język Polski)
Jałowienie loch w zależności od systemu utrzymania i sezonu 27-32 Yordan Marchev, Bogdan Szostak PDF (Język Polski)
Ocena zbilansowania dawek pokarmowych dla krów na podstawie składu chemicznego mleka 33-38 Ewa Januś, Danuta Borkowska PDF (Język Polski)
Wpływ ogierów czołowych czystej krwi arabskiej użytkowanych w SK Janów Podlaski na wymiary biometryczne potomstwa 39-49 Dorota Sobczuk, Anna Gajewska, Anna Stefaniuk PDF (Język Polski)
Analysis of intercrossing performance of sows Pulawska breed with boars Polish Large White and Polish Landrace breed 51-56 Marek Babicz, Anna Kasprzyk, Andrzej Stasiak PDF
Poziom owulacji u maciorek owcy uhruskiej utrzymywanych całorocznie w alkierzu i na pastwisku 63-69 Krzysztof Patkowski PDF (Język Polski)
Skład mineralny wełny i surowicy krwi owiec rasy świniarka jako wskaźnik oceny środowiska 71-77 Mirosław Pięta, Krzysztof Patkowski PDF (Język Polski)
Ocena przekazywania pisklętom brojlerów odporności matczynej na reowirusy i wirusy zakażnego zapalenia torby Fabrycjusza 79-87 Leszek Tymczyna, Beata Trawińska, Iwona Pijarska, Anna Chmielowiec-Korzeniowska PDF (Język Polski)