The water footprint in production of animals for slaughter 1-14 MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK PDF (Język Polski)
Analysis of popularity and directions of Polish equestrian vaulting development 15-24 MICHAŁ PLUTA, IWONA JANCZAREK, MARTA TRZPIL PDF (Język Polski)
Selected production parameters and utility value of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) of two weight sorts 25-31 PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA KALINIAK, ANNA PYĆ PDF (Język Polski)
Effect of the racial group of goats and the feeding season on physical-chemical properties of milk fat 33-47 JOANNA BARŁOWSKA, ROBERT PASTUSZKA, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ANNA WOLANCIUK PDF (Język Polski)
Evaluation of the microstructure and tenderness of longissimus lumborum muscle of calves 49-56 MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK PDF (Język Polski)
Quantity and quality of poultry products depending on birds’ rearing system 57-66 JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, ANTONI BRODACKI PDF