Wartość rzeźna i jakość mięsa świń ras lokalnych w Polsce 5-17 MICHAŁ PRASOW, MAREK BABICZ, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, AGNIESZKA KALINIAK PDF
Zrównoważona gospodarka łowiecka jako jeden z czynników zachowania dobrostanu zwierząt łownych 19-30 KATARZYNA TAJCHMAN, PIOTR CZYŻOWSKI, LESZEK DROZD, MIROSŁAW KARPIŃSKI, JUSTYNA WOJTAŚ PDF (English)
Porównanie właściwości fizykochemicznych mięsa jagniąt i cieląt rzeźnych 31-44 MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, ANDRZEJ JUNKUSZEW, PIOTR SKAŁECKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ M. GRUSZECKI, WIKTOR BOJAR PDF
Projekt oceny wydolności ruchowej koni w ruchu luzem i pod jeźdźcem 45-56 IWONA JANCZAREK, IZABELA WILK, MARCJANNA WIŚNIEWSKA, KARINA BRZOZOWSKA, AGATA KOZIOŁ PDF