Essential oils of peppermint and caraway as natural sprout inhibitors in potato tubers during storage and their effect on sensory quality after cooking 1-12 MAGDALENA GRUDZIŃSKA, ZBIGNIEW CZERKO PDF (Język Polski)
The mechanism of action of biological preparations used in plant protection against pathogens 13-29 AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, BEATA HETMAN PDF (Język Polski)
ATPOL geobotanical grid revisited – a proposal of coordinate conversion algorithms 31-37 ŁUKASZ KOMSTA PDF (Język Polski)
Share of endangered and invasive species in field communities on the example of Maciejowice commune 39-52 MARIA ŁUGOWSKA, ZBIGNIEW PAWLONKA PDF (Język Polski)
The effect of the cultivation system of selected winter triticale grain (× Triticosecale Wittm. ex A. Camus) cultivars on the nutritional value 53-63 EWELINA ŁYSOŃ, WIOLETTA BIEL PDF (Język Polski)
The influence of selected pesticides on the growth of entomopathogenic fungi from the entomophthoralean order (Entomophthorales) 65-75 CEZARY TKACZUK, ANNA MAJCHROWSKA-SAFARYAN, KATARZYNA ŚLEDŹ PDF (Język Polski)
Wpływ Humacu Agro na plon, zawartość cukru w burakach cukrowych i właściwości gleby w warunkach zrównoważonego systemu rozwoju rolnictwa 77-86 ŠTEFAN TÓTH, WOJCIECH RYSAK, BARBARA SYMANOWICZ, BOŽENA ŠOLTYSOVÁ, JAROSLAV KARAHUTA PDF (Język Polski)