Charakterystyka morfometryczna systemów korzeniowych jęczmienia nago i okrytoziarnistego z zastosowaniem analizy obrazu 3-9 Urszula Sadowska, Tomasz Głąb pdf
Analiza jakości kiszonek z wysłodków buraczanych sporządzonych przy użyciu prasy zwijającej do materiałów rozdrobnionych 19-26 Edmund Dulcet, Piotr Doroszewski, Jerzy Kaszkowiak, Sylwester Borowski, Roksana Rama, Robert Bujaczek, Jerzy Chojnacki pdf
Efektywność pozyskiwania soku z warzyw korzeniowych w zależności od stopnia rozdrobnienia miazgi i prędkości tłoczenia 27-33 Katarzyna Strzałkowska, Rafał Nadulski, Katarzyna Wróblewska-Barwińska pdf
Powłoki jadalne i ich wpływ na jakość i trwałość owoców i warzyw 35-45 Katarzyna Kozłowicz, Monika Sułkowska, Franciszek Kluza pdf