Ślad wodny w produkcji zwierząt rzeźnych 1-14 MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK PDF
Analiza popularności i kierunków rozwoju polskiej woltyżerki 15-24 MICHAŁ PLUTA, IWONA JANCZAREK, MARTA TRZPIL PDF
Wybrane parametry produkcyjne i wartość użytkowa pstrągów tęczowych (Oncorhynchus mykiss) dwóch sortymentów 25-31 PIOTR SKAŁECKI, MARIUSZ FLOREK, AGNIESZKA KALINIAK, ANNA PYĆ PDF
Wpływ grupy rasowej kóz i sezonu żywienia na właściwości fizykochemiczne tłuszczu mleka 33-47 JOANNA BARŁOWSKA, ROBERT PASTUSZKA, ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ANNA WOLANCIUK PDF
Ocena mikrostruktury i kruchości mięśnia longissimus lumborum cieląt 49-56 MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO, MARIUSZ FLOREK, PIOTR SKAŁECKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK PDF
Ilość i jakość surowców drobiarskich w zależności od systemu chowu ptaków 57-66 JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, ANTONI BRODACKI PDF (English)