Wpływ bobiku o wysokiej lub niskiej zawartości tanin na wyniki odchowu i wartość rzeźną kurcząt brojlerów. Część I. Wyniki odchowu i analizy rzeźnej kurcząt 1-9 ANNA MILCZAREK, MARIA OSEK PDF (English)
Wpływ bobiku o wysokiej lub niskiej zawartości tanin na wyniki odchowu i wartość rzeźną kurcząt brojlerów. Część II. Jakość mięsa kurcząt 11-18 ANNA MILCZAREK, MARIA OSEK PDF
Wykorzystanie produktów pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w diecie osób z ostrym uszkodzeniem nerek 19-29 AGNIESZKA MAGDALENA GRZEBALSKA, MAREK BABICZ, ANDRZEJ KSIĄŻEK PDF
Skład chemiczny i wartość energetyczna mleka importowanych i krajowych krów rasy montbeliarde 31-42 EWA JANUŚ, PIOTR STANEK PDF
Analiza efektów odczulania koni metodą naturalną – projekt oceny 43-53 IWONA JANCZAREK, IZABELA WILK, AGATA ŚWIDERSKA, MONIKA PRZETACZNIK, KARINA BRZOZOWSKA, MONIKA ZASTRZEŻYŃSKA PDF