Acidity and electrical conductivity of selected muscles in lamb carcass 1-6 Marek Stanisz, Marian Pietrzak, Piotr Ślósarz, Ryszard Steppa PDF
Ocena wskaźników rozrodu kóz rasy białej i barwnej uszlachetnionej w wybranych stadach będących pod kontrolą użytkowości 7-14 Henryka Bernacka, Ewa Siminska, Katarzyna Tyrzyk PDF (Język Polski)
Wpływ wybranych czynników na łatwość ocieleń i masę ciała cieląt rasy limousine i mieszańców z jej udziałem 15-20 Linda Wróblewska, Krzysztof Zdziarski, Joanna Matuska PDF (Język Polski)
Wpływ oleju lnianego stosowanego w diecie maciorek karmiących na profil kwasów tłuszczowych tkanki zapasowej 21-27 Aurelia Radzik-Rant, Witold Rant PDF (Język Polski)
Poziom cech rozrodu u owiec żelaźnieńskich i corriedale, utrzymywanych w ramach programu hodowli zachowawczej 43-49 Roman Niżnikowski, Wojciech Gosławski, Barbara Czarniak, Dominik Popielarczyk, Ewa Strzelec PDF (Język Polski)
Charakterystyka grubości wełny mieszanej u polskiej owcy górskiej odmiany barwnej 51-54 Agnieszka Woźniak, Roman Niżnikowski, Dominik Popielarczyk, Ewa Strzelec PDF (Język Polski)
Transferrin genotypes as genetic markers of lifetime prolificacy of ewes in a flock of prolific sheep 09 55-62 Ryszard Steppa, Piotr Ślósarz, Aleksandra Strojna, Marek Stanisz PDF
Jakość mleka towarowego dostarczanego do wybranych punktów skupu województwa podkarpackiego w zależności od wielkości dostaw 63-69 Maria Tietze, Jolanta Mac, Elżbieta Brągiel, Piotr Brągiel PDF (Język Polski)
Zawartość związków azotowych w produktach spożywczych 71-77 Maria Tietze, Alicja Burghardt, Piotr Brągiel, Jolanta Mac PDF (Język Polski)
Wpływ składu modyfikowanej atmosfery na trwałość mięsa i wędlin podczas chłodniczego przechowywania 79-84 Mariusz Rudy, Jacek Zin, Elżbieta Głodek PDF (Język Polski)
Fattening and slaughter value of crossbred pigs depending on their age 85-91 Mariusz Rudy, Agata Znamirowska PDF
Dynamics of acidity changes and meat quality deviations of PSE and DFD types in the different pork carcass classes 93-99 Mariusz Rudy, Agata Znamirowska PDF
Quality traits and physicochemical characteristics of pork from crossbreds depending on age 101-107 Mariusz Rudy, Jacek Zin PDF
Poziom cech rozrodu u wysokoplennych wrzosówek utrzymywanych w ramach programu hodowli zachowawczej 109-117 Roman Niżnikowski, Dominik Popielarczyk, Ewa Strzelec, Gabriela Brudka PDF (Język Polski)