Abstract
In this paper was presented the technical analysis of laboratory device for infrared radiation of grain plant stuffs treatment. The device was designed and manufactured in Department of Food Process Engineering and Machines. It was described the device construction and operation principles. Furthermore, in this paper was presented scheme of temperature control and value of available temperature distribution which was obtained on the transporter tape.
References
Andrejko D., 2005. Zmiany właściwości fizycznych nasion soi pod wpływem promieniowania podczerwonego. Rozpr. Nauk. AR w Lublinie, z. 288.
Andrejko D., Grochowicz J., 2001. Zmiany wytrzymałości ziaren żyta spowodowane oddziaływaniem promieniowania podczerwonego. Probl. Inż. Roln. 2(32), 37–44.
Andrejko D., Rydzak L., 2000. Wpływ procesu mikronizacji na właściwości fizyczne nasion roślin strączkowych. Inż. Roln. 5(16), 9–14.
Grochowicz J., 1996. Technologia produkcji mieszanek paszowych. PWRiL, Warszawa.
Świderski F. (red.), 1999. Żywność wygodna i żywność funkcjonalna. Praca zb. WNT, Warszawa.
Downloads
Download data is not yet available.